00932naa#a2200229#i#4500001001500000005001700015011001400032100004100046101000800087102000700095200015000102210010500252215001000357608004500367675014500412700002100557700002200578700003300600700002300633700002100656856002500677RU\\bibl\3341420240427235015.6##a2308-4057##a20191031b2019####ek#y0rusy0150####ca0#aENG##aRU1#aErratum: Optimisation of functional sausage formulation with konjac and inulin: using D-Optimal mixture designeЖурнальная статья1#aКемеровоcКемеровский государственный университетd2019##a0 с.##aЖурнальная статья2local##aХимическая технология. Химическая промышленность. Родственные отрасли. 66zENG#1aSafaeigFahimeh #1aAbharigKhadijeh #1aKhosroshahigNader Karimian #1aHosseinigHedayat #1aJafarigMojtaba 4#avestnik-hss.kemsu.ru