00963naa#a2200241#i#4500001001500000005001700015011001400032100004100046101000800087102000700095200013800102210010500240215001000345608004500355675014500400700002700545700002300572700002700595700002300622700002600645700002500671856002500696RU\\bibl\2925520240505184426.7##a2308-4057##a20191014b2019####ek#y0rusy0150####ca0#aENG##aRU1#aVolatile aroma compounds in Moskovskaya cooked smoked sausage formed in different types of casingseЖурнальная статья1#aКемеровоcКемеровский государственный университетd2019##a8 с.##aЖурнальная статья2local##aХимическая технология. Химическая промышленность. Родственные отрасли. 66zENG#1aSemenovagAnastasia A.#1aIvankingAndrey N.#1aKuznetsovagTatyana G.#1aDydykingAndrei S.#1aNasonovagViktoria V.#1aMileenkovagElena V.4#avestnik-hss.kemsu.ru