01122naa#a2200265#i#4500001001500000005001700015011001400032100004100046101000800087102000700095200023700102210010500339215001000444608004500454675014500499700003100644700002500675700002000700700002600720700002500746700002000771700001900791700002100810856002500831RU\\bibl\2920320240503161419.5##a2308-4057##a20191014b2019####ek#y0rusy0150####ca0#aENG##aRU1#aQuantitative and qualitative profile of biologically active substances extracted from purple echinacea (Есhinасеа Рurрurеа L.) growing in the Kemerovo region: functional foods applicationeЖурнальная статья1#aКемеровоcКемеровский государственный университетd2019##a8 с.##aЖурнальная статья2local##aХимическая технология. Химическая промышленность. Родственные отрасли. 66zENG#1aZaushintsenagAlexandra V.#1aMilentyevagIrina S.#1aBabichgOlga O.#1aNoskovagSvetlana Yu.#1aKiselevagTatyana F.#1aPopovagDina G.#1aBakingIgor A.#1aLukingAndrey A.4#avestnik-hss.kemsu.ru