00887naa#a2200253#i#4500001001500000005001700015011001400032100004100046101000800087102000700095200015900102210010500261215001000366608004500376675014500421700000600566700000600572700000600578700000600584700000600590700000600596700000600602856002500608RU\\bibl\2708020241106062510.3##a2308-4057##a20171226b2017####ek#y0rusy0150####ca0#aENG##aRU1#aSTUDY OF THE COMBINED EFFECT OF PECTIN AND BANANA POWDER AS CARBOHYDRATE BASED FAT REPLACERS TO DEVELOP LOW FAT COOKIESeЖурнальная статья1#aКемеровоcКемеровский государственный университетd2017##a7 с.##aЖурнальная статья2local##aХимическая технология. Химическая промышленность. Родственные отрасли. 66zENG#1g #1g #1g #1g #1g #1g #1g 4#avestnik-hss.kemsu.ru