01083naa#a2200229#i#4500001001500000005001700015011001400032100004100046101000800087102000700095200015800102210010500260215001000365608004500375675014500420700006700565700004400632700005200676700005000728700005000778856002500828RU\\bibl\2386820240503024518.5##a2308-4057##a20181220b2018####ek#y0rusy0150####ca0#aENG##aRU1#aHydrocolloid effect on the stabilization of vegetable purees in the process of freezing, refrigerating and defrostingeЖурнальная статья1#aКемеровоcКемеровский государственный университетd2018##a8 с.##aЖурнальная статья2local##aХимическая технология. Химическая промышленность. Родственные отрасли. 66zENG#1aНугмановgАльберт Хамед-Харисович#1aХаджисимуgПанайотис #1aТитоваgЛюбовь Михайловна#1aАлексанянgИгорь Юрьевич#1aШамоваgМария Михайловна4#avestnik-hss.kemsu.ru