LDR 01083naa#a2200229#i#450# 001 RU\\bibl\23868 005 20240502235216.4 011 ## _a2308-4057 100 ## _a20181220b2018####ek#y0rusy0150####ca 101 0# _aENG 102 ## _aRU 200 1# _aHydrocolloid effect on the stabilization of vegetable purees in the process of freezing, refrigerating and defrosting _eЖурнальная статья 210 1# _aКемерово _cКемеровский государственный университет _d2018 215 ## _a8 с. 608 ## _aЖурнальная статья _2local 675 ## _aХимическая технология. Химическая промышленность. Родственные отрасли. 66 _zENG 700 #1 _aНугманов _gАльберт Хамед-Харисович 700 #1 _aХаджисиму _gПанайотис 700 #1 _aТитова _gЛюбовь Михайловна 700 #1 _aАлексанян _gИгорь Юрьевич 700 #1 _aШамова _gМария Михайловна 856 4# _avestnik-hss.kemsu.ru _u