LDR 00797naa#a2200229#i#450# 001 EN\\bibl\73685 005 20241228123552.6 011 ## _a2073-4018 100 ## _a20230320b2023####ek#y0engy0150####ca 101 0# _aRUS 102 ## _aRU 200 1# _aMilk-clotting enzyme preparations and organoleptic characteristics of cheeses _eJournal article 210 1# _aKemerovo _cKemerovo State University _d2023 215 ## _a3 с. 608 ## _aJournal article _2local 675 ## _aСельское хозяйство. Лесное хозяйство. Охота. Рыбное хозяйство. 63 _zRUS 700 #1 _aMordvinova _gValentina A. 700 #1 _aDelitskaya _gIrina N. 700 #1 _aMjagkonosov _gDmitry S. 700 #1 _aIlyina _gSvetlana G. 700 #1 _aMunicheva _gTatyana E. 856 4# _avestnik-hss.kemsu.ru _u