LDR 00851naa#a2200217#i#450# 001 EN\\bibl\27635 005 20241229011548.7 011 ## _a2074-9414 100 ## _a20130925b2013####ek#y0engy0150####ca 101 0# _aRUS 102 ## _aRU 200 1# _aDEVELOPMENT AND DEFINITION OF QUALITY CHARACTERISTICS OF A SPECIALIZED FOOD PRODUCT USING LOCAL HERBS _eJournal article 210 1# _aKemerovo _cKemerovo State University _d2013 215 ## _a5 с. 608 ## _aJournal article _2local 675 ## _a. 663.8:664.87 _aХимическая технология. Химическая промышленность. Родственные отрасли. 66 _aПрикладные науки. Общие вопросы. 60 _zRUS 700 #1 _aDymova _gYu I 700 #1 _aRogalevskaya _gN V 700 #1 _aPopova _gD G 700 #1 _aTyshchenko _gE A 856 4# _avestnik-hss.kemsu.ru _u