LDR 00871naa#a2200217#i#450# 001 EN\\bibl\27514 005 20240517150828.5 011 ## _a2074-9414 100 ## _a20140625b2014####ek#y0engy0150####ca 101 0# _aRUS 102 ## _aRU 200 1# _aINFLUENCE OF TEMPERATURE MODES OF MILK ACIDIFICATION BY THE TIBETAN DAIRY FUNGUS IN OBTAINING ACID-MILK BEVERAGE _eJournal article 210 1# _aKemerovo _cKemerovo State University _d2014 215 ## _a3 с. 608 ## _aJournal article _2local 675 ## _a. 637.146 _aХимическая технология. Химическая промышленность. Родственные отрасли. 66 _aПрикладные науки. Общие вопросы. 60 _zRUS 700 #1 _aSmirnova _gIrina A 700 #1 _aEremina _gIrina A 700 #1 _aGulbani _gAlina D 700 #1 _aOstroumov _gLev A 856 4# _avestnik-hss.kemsu.ru _u