00878naa#a2200217#i#4500001001500000005001700015011001400032100004100046101000800087102000700095200011100102210004600213215001000259608002700269675023300296700002400529700002700553700003300580700002200613856002500635EN\\bibl\2747420241125154436.1##a2074-9414##a20140925b2014####ek#y0engy0150####ca0#aRUS##aRU1#aINFLUENCE OF METHOD OF VEGETABLE RAW MATERIALS PROCESSING ON CONSUMER PROPERTIES OF GOODSeJournal article1#aKemerovocKemerovo State Universityd2014##a5 с.##aJournal article2local##a. [641:613.26]:330.163aХимическая технология. Химическая промышленность. Родственные отрасли. 66aПрикладные науки. Общие вопросы. 60zRUS#1aKurakingMikhail S #1aBaranetsgSvetlana Yu #1aKostinagNatalya Gennad'evna#1aMotyrevagOlga G.4#avestnik-hss.kemsu.ru