LDR 00907naa#a2200229#i#450# 001 EN\\bibl\27445 005 20240517102422.5 011 ## _a2074-9414 100 ## _a20141225b2014####ek#y0engy0150####ca 101 0# _aRUS 102 ## _aRU 200 1# _aFUNCTIONAL AND TECHNOLOGICAL PROPERTIES OF POWDERED RAW MATERIALS AND FOOD ADDITIVES FOR CONFECTIONARY _eJournal article 210 1# _aKemerovo _cKemerovo State University _d2014 215 ## _a6 с. 608 ## _aJournal article _2local 675 ## _a. 664.68 _aХимическая технология. Химическая промышленность. Родственные отрасли. 66 _aПрикладные науки. Общие вопросы. 60 _zRUS 700 #1 _aRenzyaeva _gTamara V 700 #1 _aTuboltseva _gAnna S 700 #1 _aPonkratova _gEvgeniya K 700 #1 _aLugovaya _gAnna V 700 #1 _aKazantseva _gAlina V 856 4# _avestnik-hss.kemsu.ru _u