LDR 00936naa#a2200217#i#450# 001 EN\\bibl\27339 005 20241125020722.1 011 ## _a2074-9414 100 ## _a20151230b2015####ek#y0engy0150####ca 101 0# _aRUS 102 ## _aRU 200 1# _aOPTIMIZATION OF THE RECIPE OF MULTICOMPONENT FOODS WITH METHODS OF SIMILARITY THEORY AND WAYS OF ITS PRACTICAL IMPLEMENTATION _eJournal article 210 1# _aKemerovo _cKemerovo State University _d2015 215 ## _a7 с. 608 ## _aJournal article _2local 675 ## _a. [641.827(083.12):530.17]:[658.562.6.012.7:543.92] _aХимическая технология. Химическая промышленность. Родственные отрасли. 66 _aПрикладные науки. Общие вопросы. 60 _zRUS 700 #1 _aNugmanov _gAlbert H -H 700 #1 _aTitova _gLyubov M 700 #1 _aAleksanyan _gIgor Yu 700 #1 _aFomenko _gEkaterina V 856 4# _avestnik-hss.kemsu.ru _u