00882naa#a2200205#i#4500001001500000005001700015011001400032100004100046101000800087102000700095200016800102210004600270215001000316608002700326675022500353700002700578700002300605700002300628856002500651EN\\bibl\2718820240519143619.7##a2074-9414##a20170324b2017####ek#y0engy0150####ca0#aRUS##aRU1#aSIMULATION OF INTERACTION OF PHAGE ASSOCIATIONS AND STARTER MICROFLORA OF CHEESE-MAKING ENTERPRISES.Part 1. Lytic properties of phage associationseJournal article1#aKemerovocKemerovo State Universityd2017##a5 с.##aJournal article2local##a. 637.1: 613.2aХимическая технология. Химическая промышленность. Родственные отрасли. 66aПрикладные науки. Общие вопросы. 60zRUS#1aTkachenkogVladimir V #1aOdegovgNikolay I #1aDorofeevgRoman V 4#avestnik-hss.kemsu.ru