LDR 00882naa#a2200205#i#450# 001 EN\\bibl\27188 005 20240519143639.7 011 ## _a2074-9414 100 ## _a20170324b2017####ek#y0engy0150####ca 101 0# _aRUS 102 ## _aRU 200 1# _aSIMULATION OF INTERACTION OF PHAGE ASSOCIATIONS AND STARTER MICROFLORA OF CHEESE-MAKING ENTERPRISES.Part 1. Lytic properties of phage associations _eJournal article 210 1# _aKemerovo _cKemerovo State University _d2017 215 ## _a5 с. 608 ## _aJournal article _2local 675 ## _a. 637.1: 613.2 _aХимическая технология. Химическая промышленность. Родственные отрасли. 66 _aПрикладные науки. Общие вопросы. 60 _zRUS 700 #1 _aTkachenko _gVladimir V 700 #1 _aOdegov _gNikolay I 700 #1 _aDorofeev _gRoman V 856 4# _avestnik-hss.kemsu.ru _u