00847naa#a2200205#i#4500001001500000005001700015011001400032100004100046101000800087102000700095200016200102210004600264215001000310608002700320675021800347700001700565700001800582700001600600856002500616EN\\bibl\2716620241223055319.1##a2074-9414##a20170723b2017####ek#y0engy0150####ca0#aRUS##aRU1#aNEW HIGH-TECH METHODS OF RHEOLOGICAL PROPERTIES EVALUATION IN CHEESEMAKING: STUDY OF MILK COAGULATION AND FORMATION OF CHEESE CURD STRUCTUREeJournal article1#aKemerovocKemerovo State Universityd2017##a6 с.##aJournal article2local##a. 637.3aХимическая технология. Химическая промышленность. Родственные отрасли. 66aПрикладные науки. Общие вопросы. 60zRUS#1aMayorovgA A#1aSidenkogYu A#1aMusinagO N4#avestnik-hss.kemsu.ru